facebook

“Повернемо не тільки людей, а й території”: Зеленський анонсував другий етап обміну полонених

Президент звернувся до українців після обміну



Президент Володимир Зеленський звернувся до українців у київському аеропорту “Бориспіль” після обміну полоненими. Глава держави привітав Україну із поверненням героїв та наголосив – це лише перший етап.

Про це повідомляє 24 канал.

Після зустрічі звільнених українців президент звернувся до українців. Він розповів, що ключова розмова з російським президентом відбулася 7 серпня, коли почався перший етап переговорів про повернення військових та завершення війни. Тоді ж і домовилися створити робочі групи.

“Я гадаю, що перший етап виконано. Маю підтвердити, що я як президент України Володимир Зеленський та президент Росії Володимир Путін зробили все, що пообіцяли. Зробили все, не змінюючи своїх домовленостій,” – заявив президент.

Зеленський також подякував всім, хто працював над звільненням полонених та наголосив, що наступний етап – це припинення війни.

Президент також наголосив – “ми всі зробиои перший крок”.

“Він був дуже складний. Я впевнений, ми знаємо, що далі робити. Далі будемо наближуватися до часу повернення усіх наших полонених. Будемо продовжувати у мінському процесі розведення військ двома етапами: “Золоте – Петрівське” на початок, а потім розведення по всій території”, – додав глава держави.

Завершальний етап – припинення вогню та досягнення миру.

“Ми повернемо не тільки людей, а й території”,– сказав президент.

Читайте також:  Зеленський в Туреччині: Крим повернеться до складу України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.