facebook

У Києві чоловік із перерізаним горлом благав про допомогу

У Києві на Окружній дорозі сталося вбивство. За попередніми даними, чоловіка близько 25 років викинули з машини з перерізаним горлом.



Він пройшов кілька десятків метрів і просив допомоги у проїжджаючих автомобілістів. Проте стік кров’ю на тротуарі, пише Інформатор.

За словами водія-очевидця, чоловік ішов узбіччям нерівною ходою і намагався зупинити інші автомобілі. Спочатку водій подумав, що перехожий п’яний і просто хоче, щоб його хто-небудь підвіз додому. Однак все ж зупинився і вийшов із автомобіля. Коли підійшов ближче, побачив, що той тримається за шию, а його одяг весь промок від крові.

Водій спробував надати помираючому хоч якусь допомогу, але марно. Перед смертю чоловік вимовив слово “таксі”, проте був він водієм чи пасажиром, незрозуміло.

Інші свідки події розповіли, що бачили, як чоловіка викинули на узбіччя з автомобіля Daewoo Lanos сірого кольору, після чого авто зникло на великій швидкості. Також вони згадали, що салон машини був весь забруднений кров’ю.

На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, слідчо-оперативна група, кінологи і криміналісти. Поліцейські встановлюють особи зловмисників і шукають авто, яке, можливо, було місцем злочину.

Читайте також:  На Закарпатті чоловік заріза двох дітей своєї співмешканки на Святвечір

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.