facebook

Повна антисанітарія: на Богородчанщині горе-матір занедбала п’ятирічну дитину

Працівники ювенальної превенції, перевіряючи кожну інформацію про ймовірне порушення прав та інтересів дітей в сімейному середовищі чи неналежні умови їх проживання передусім мають на меті захистити та покращити життя маленьких членів таких родин, пише Ювенальна Превенція Прикарпаття.

Щоб надати необхідну допомогу дітям поліцейські найперше з’ясовують: батьки не хочуть чи не можуть подбати про те, щоб їх дітям було безпечно та затишно у рідній домівці, а відтак вдаються до відповідних заходів реагування.

На Богородчанщині ювенальні поліцейські разом з працівниками соцслужб та служби у справах дітей Старобогородчанської ОТГ сьогодні, 20 серпня, перевірили, як піклуються про малолітню дитину в одній з місцевих сімей та виявили невтішну картину. В занедбаному помешканні на брудному ліжку без постільної білизни перебувала 5-річна дівчинка.

В будинку антисанітарія, харчування для дитини також відсутнє. Працівники поліції склали адмінпротокол за невиконання обов’язків щодо виховання дитини, спонукаючи 25-річну жінку виправити ситуацію, навести лад в оселі та забезпечити належні умови для нормального проживання та розвитку дочки.



Читайте також:  Подробиці пожежі в Яремче, в якій ледь не згоріли семеро людей (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.