facebook

Госпіталізовано 13 дітей: масове отруєння на Прикарпатті

В Івано-Франківській області сталося масове отруєння дітей.

Постраждалі відпочивали в приватній садибі «Горицвіт», розташованій у селі Верхній Ясинів Верховинського району. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.


Зазначається, що цієї ночі з попереднім діагнозом «харчове отруєння», до Верховинської центральної районної лікарні госпіталізували 13 дітей 2003−2007 років народження. Всього в «Горицвіті» відпочивають 30 дітей.

«У ніч з 15 на 16 серпня у Верховинську ЦРЛ з попереднім діагнозом харчове отруєння госпіталізовано 13 дітей (2003 – 2007 р.н.), які відпочивали в приватній садибі «Горицвіт» в с. Верхній Ясенів Верховинського району (всього в садибі відпочиває 30 дітей). Проводиться комплекс протиепідемічних заходів», – йдеться в повідомленні Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Наразі здійснюється комплекс протиепідемічних заходів.

Комплект «Горицвіт» розташований у південній частині Івано-Франківської області за 13 км на схід від райцентру Верховина та понад 110 км на захід від Чернівців.

Нагадаємо, нещодавно в Берегівському районі Закарпатської області сталося масове отруєння під час святкування весілля, котре відбувалося в одному з місцевих ресторанів. Протягом 12−13 серпня були госпіталізовані 29 осіб, з них восьмеро — діти. Згодом кількість госпіталізованих зросла до 35 осіб. Всього на святі перебували 190 осіб.

Читайте також:  “Навіщо ти нас знайшла?”: Екс-дружина Серьоги зустрілась з сином після 4 місяців розлуки, проте…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.