facebook

Каменських показала дуже особисте фото з Потапом, таким його ще ніхто не бачив: “Безцінно, коли твій чоловік ще й…”

Настя Каменських вразила кумедним фото з відпочинку з коханим
Каменських показала дуже особисте фото з Потапом, таким його ще ніхто не бачив: “Безцінно, коли твій чоловік ще й…”



Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, неймовірно потішила шанувальників кумедною фотографією на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото з офіційним чоловіком просто по-приколу.

https://www.instagram.com/p/B1BJQaBDcV4/?utm_source=ig_web_copy_link

Каменських опублікувала фотографію, на якій Потап позує з квітами на голові і з дуже темною шкірою, в той час як його кохана прикриває рот долонею, стримуючи сміх. Така собі гавайська парочка.

“Любовь и дружба всегда идут рука об руку. Бесценно, когда твой мужчина еще и твой лучший друг❤ Только тогда вы испытываете спектр самых искренних и невероятных эмоций! Вы делитесь сокровенным, вдохновляете друг друга, чувствуете счастье в каждой минуте. И конечно же веселитесь, улыбаетесь, дурачитесь и смеетесь до упаду😆 Как мы с @realpotap на этом фото😂”, – підписала знімок знаменитість.
Улюблениця мільйонів додала, що це неймовірне щастя, коли ви зі своїм чоловіком справжні друзі і порадила фоловерам цінувати це.

Читайте також:  У Запоріжжі сталася моторошна ДТП: іноземні студенти згоріли живцем (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.