facebook

Франківчанка Тіна Кароль поділилася секретами стрункості: «Клин клином вибивають”

Нещодавно Тіна Кароль зізналася скільки кілограмів зараз важить.

Співачка довго і наполегливо йшла до результату, яким зараз милується вся країна, а недавно поділилася секретами свого схуднення з шанувальниками.




«Клин клином – необхідно їсти жири. Як би це зараз складно і дивно не звучало. Коли ви їсте жири, ви вбиваєте свої жири цим. Я їм масло, сир, сосиски, сало, але я не їм вуглеводів. Овочів я вживаю дуже мало. Почитайте про такий термін як «кетоз». Необхідно привести в нього свій організм. Це нова технологія, яку від нас чомусь приховують»
, – поділилася з прихильницями співачка.

Варто відзначити, що вуглеводне голодування (кетоз) вже давно є популярним методом схуднення серед зірок і активно використовується в дієті Дюка. Однак, як зазначило більшість фоловерів, подібний спосіб схуднення не дуже корисний для здоров’я. Суть дієти полягає в обмеженні вживання вуглеводів і на збільшенні кількості споживаних жирів. В результаті, організму доводиться шукати способи добувати енергію з жиру, розщеплюючи його

Стан, при якому починається цей процес, в медицині отримало назву кетоз – накопичення кетонів, які є колишнім підшкірним жиром. При тривалому вуглеводному голодуванні кетоз може спровокувати різке зниження м’язової маси або перетекти в кетоацидоз у діабетиків – стан, вкрай небезпечне для здоров’я. Низкоуглеводная дієта не підходить вагітним і годуючим жінкам, людям, які страждають від захворювань печінки, нирок, серця і судин, онкологічним хворим, які проходять хіміотерапію, і людям з серйозними психіатричними захворюваннями. Так що, перш ніж слідувати порадами зірок, вивчи, чи підходить рекомендована дієта саме тобі.

Читайте також:  “Секс і вогонь”: Франківчанка Кароль в ультракороткому міні запалила усю мережу (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.