facebook

Під Києвом таксист ув’язнив в гаражі клієнта, який не мав чим розрахуватись за поїздку.

Під Києвом таксист прикував ланцюгом і замкнув у гаражі клієнта, який не розрахувався за поїздку. Про це повідомляє поліція Київської області.

Постраждалий 38-річний мешканець міста Суми сам звернувся до поліції і розповів про подію. Він замовив таксі до Сум, не доїхавши до місця призначення таксист попросив розрахуватися за поїздку. Сумчанин грошей з собою не мав, тому таксі поїхало до найближчого відділення банку. З’ясувалося, що чоловік має борг у фінансовій установі, тому в позиці йому відмовили. Після цього було вирішено повертатись до Києва, але у столиці також не вдалося знайти гроші. Водій нарахував за цю поїздку борг у 7 тисяч гривень і повіз пасажира до свого гаражу у Софіївській Борщагівці. У підвалі таксист прикував чоловіка ланцюгом за ногу та зачинив.



Пасажир знайшов у підвалі інструменти і звільнився з полону, після чого звернувся до правоохоронців. У “застінках” він провів сім годин. Таксиста затримали, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Відкрито провадження за незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

Читайте також:  Батьки моряка, якого поранили та взяли у полон росіяни, живуть на Прикарпатті

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.