facebook

На очах у дитини: в окупованому Криму застрелили племінника делегата кримськотатарського народу

Похорони відбудуться 3 серпня


На очах у дитини: в окупованому Криму застрелили племінника делегата кримськотатарського народу
Стало відомо, що в п’ятницю, 2 серпня, в анексованому кримському селі Тімірязєве (Джанкойський район) була убита рідна людина делегата Курултаю кримськотатарського народу Рустема Эннанова Ельмар Куртсеїтов. Деталі “Крим.Реалії” повідомив кримськотатарський активіст Заїр Смедля.

Судячи з його слів, ця подія сталася прямо на очах у неповнолітньої рідної доньки Куртсеїтова. У загиблого двічі вистрілив з рушниці його сусід. Потім неадекват підпалив усе своє майно: сарай, гараж з машиною і будинок, в якому покінчив з собою.

“Це в 5:00 – 6:00 ранку було. Він вийшов. Відразу вистрілив два рази. Один раз вистрілив в ліве око. Швидше за все, він вже від одного пострілу загинув. Другий – вже в груди”, – розповів активіст.



До того ж, Смедля вважає, що потенційний вбивця жив один, і страждав якимось психічним розладам. Але, навіть незважаючи на це копи не вилучили у нього зареєстровану зброю.

“Чоловік взагалі психічно не здоровий був. Стійке почуття заздрості було… Весь будинок у нього обкладений камерами відеоспостереження”, – доповнив Заїр.
Також він зазначив, що сусід убитого неодноразово викликав поліцію. Копи з’ясували, що його слова – вигадки.

“Поліція вже ставилася до нього як до психічно хворій людині. Однак, зброю у нього не вилучили. Щоб вилучити зброю, треба було б направити на психологічну експертизу. Цього не зробили”, – прокоментував Смедля.

На місці злочину працювали співробітники так званого слідчого комітету Росії і поліції Криму.

Варто відзначити, що 3 серпня відбудеться похорон Ельмара Куртсеїтова.

Читайте також:  У поїзді "Укрзалізниці" на пенсіонерку впала полиця з 80-кілограмовим пасажиром: у жінки перелом хребта

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.