facebook

Тільки три дні тому вийшов з в’язниці: Вітчим зґвалтував 8-річну падчерку. Скільки це триватиме!

У Сумській області 35-річному чоловіку було оголошено підозру за зґвалтування його 8-річної падчерки.



Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Сумської області.

“Чоловік тільки 26 липня звільнився з місць позбавлення волі за вчинення крадіжок, і отримав від працівників поліції за погодженням з прокуратурою підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Приводом для відкриття кримінального провадження стало зізнання його малолітньої падчерки. Наразі призначено ряд експертиз, з дитиною працюють фахівці-психологи. Інформація про те, що 8-річна дитина ймовірно стала жертвою сексуальних дій з боку свого колишнього вітчима, до поліції надійшла від працівників соціальної служби у справах неповнолітніх”, – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що правоохоронці залучили до перевірки спеціалістів судмедекспертизи, і ті підтвердили факт насилля. Попередньо було встановлено, що у січні поточного року, 35-річний чоловік кілька разів скоював дії сексуального характеру стосовно падчерки.

“Наприкінці січня чоловік був засуджений до 6 місяців позбавлення волі за скоєння крадіжок, і весь цей час він перебував у пенітенціарному закладі. Що стосується матері, то рішенням суду її кілька місяців тому позбавлено батьківських прав за ухилення від своїх обов‘язків по вихованню та догляду за дитиною, саму ж дівчинку передано до патронатної сім‘ї. Саме тоді малеча й зізналась, що стала жертвою сексуального насилля з боку дорослого чоловіка“, – прокоментував начальник Лебединського відділення поліції Дмитро Отставних.

Наразі в поліції стосовно співмешканця біологічної матері, який сьогодні звільнився з місць позбавлення волі, відкрили кримінальне провадження та призначили ряд експертиз. Слідчі за погодженням з прокуратурою оголосили йому підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України, і затримали в порядку ст. 208 КПК України. За скоєне йому загрожує черговий строк ув‘язнення від 8 до 15 років.

Читайте також:  Бабуся "вигулювала" внука на повідку на українському пляжі. Відео

Нагадаємо, у Дніпропетровській області нерідний 65-річний дід всю ніч ґвалтував 13-річну дівчинку природним і неприродним способом.

У Запорізькій області 23-річний чоловік неодноразово гвалтував 2-річну дівчинку і знімав це на відео задля поповнення власної колекції та викладення цих роликів в інтернет.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.