facebook

Чоловік зґвалтував 8-річну падчерку

На початку року він кілька разів здійснював дії сексуального характеру стосовно дівчинки.

У Сумській області правоохоронці оголосили про підозру 35-річному чоловікові у зґвалтуванні 8-річної падчерки, як повідомив відділ комунікації Головного управління Нацполіції в Сумській області.

Інформація про те, що 8-річна дитина стала жертвою сексуальних дій з боку свого колишнього вітчима, надійшла від працівників соціальної служби у справах неповнолітніх. Правоохоронці залучили до перевірки фахівців судмедекспертизи, які підтвердили факт насильства.

Попередньо було встановлено, що в січні 35-річний чоловік кілька разів здійснював дії сексуального характеру стосовно падчерки. Наприкінці січня чоловік був засуджений до 6 місяців позбавлення волі за скоєння крадіжок, і весь цей час він перебував у пенітенціарній установі.




“Що стосується матері, то рішенням суду її кілька місяців тому позбавили батьківських прав за ухилення від своїх обов’язків із виховання і догляду за дитиною, сама ж дівчинка передана в патронатну сім’ю. Саме тоді дівчинка і зізналася, що стала жертвою сексуального насильства з боку дорослого чоловіка”,
– сказав начальник Лебединського відділення поліції Дмитро Отставних.

Поліція щодо співмешканця біологічної матері, який сьогодні звільнився з місць позбавлення волі, відкрила кримінальне провадження, призначено низку експертиз. Слідчі за погодженням із прокуратурою оголосили йому підозру у скоєнні злочину. За скоєне йому загрожує ув’язнення від 8 до 15 років. З дитиною працюють фахівці-психологи.

Читайте також:  У Польщі мати та її коханець з України ґвaлтувaли та жoрстoко били 3-річного сина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.