facebook

Аж побіліла вся: “Опозиціонерку” Королевську обсипали невідомою речовиною в прямому ефірі (відео)

Депутата від партії “Опозиційна платформа – За життя” Наталію Королевську в прямому ефірі обсипали невідомою речовиною, що вона аж побіліла.


Виявляється, Наталія Королевська потрапила під гарячу руку мітингувальників. Потім стало відомо, що політика обсипали борошном під будівлею Донецького окружного суду, де проходить засідання по справі фальсифікацій на виборчому окрузі №52.

Інцидент стався під будівлею Донецького окружного суду.

У Слов’янську активісти обсипали борошном народного депутата Верховної Ради VIII скликання, члена партії «Опозиційна платформа – За життя» Наталію Королевську. Політсила, яку представляє Королевська, намагається через суд добитися спростування результатів виборів.

“Зараз під стінами Донецького окружного суду, де розглядається засідання, на яке не з’явилися представники окружної комісії, ні представник кандидата від “Батьківщини”. Вони прислали замість себе агресивно налаштованих товаришів, молодиків, які ведуть себе агресивно. Зараз один підбіг, обсипав мене борошном, стоять там щось палять”, – поскаржилася Наталія Королевська.



За підсумками обробки 100% протоколів в одномандатному окрузі №52 переміг кандидат від «Батьківщини» Євген Яковенко, за нього проголосували 28,96% виборців. Друге місце зайняв кандидат від ОПЗЖ Олег Погодін (26%).

Отже, інцидент із борошном стався під будівлею Донецького окружного суду, де проходило засідання щодо ситуації на 52-у виборчому окрузі.

Округ №52 з центром в Торецьку Донецької області охоплює Дебальцеве, Торецьк, частину Горлівки і Бахмутського району. Більшість цих територій окуповані.

Наталя Королевська раніше заявляла, що згідно екзитполами мав виграти кандидат від її партії ОПЗЖ – 59%. Вона також нарікала, що під час голосування були вкидування бюлетенів, а 14 дільниць були «заміновані». В Опозиційній платформі навіть пропонували замінити склад окружної виборчої комісії.

В «Батьківщині» тоді заявили, що ОПЗЖ контролює на Донбассі всі окружні та дільничні виборчі комісії. «І вони програли округ на Донбасі Батьківщині, для них це безумовно шок», – сказав нардеп Іван Крулько.

Читайте також:  “Вилучили флешки, місто «закрили», їздять БТР”: Очевидці розповіли про ситуацію в Донецьку після смерті Захарченка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.