facebook

Родичка батька дітей, які загинули в ДТП на Прикарпатті, розповіла про стан чоловіка…

10 липня близько 21:15 у с. Княжолуках, що на Долинщині, трапилась смертельна аварія. Внаслідок лобового зіткнення автомобілів “Форд” та “Кіа” загинуло двоє дітей, їхня мати опинилась у важкому стані.



Заступник начальника відділу слідчого управління ГУ НП в Івано-Франківській області Богдан Млиниський розповів, що причина аварії – дії водія автомобіля “Кіа”. Також правоохоронець розповідав, що водій автомобіля “Форд”, батько загиблих дітей, травм не отримав.

У коментарі журналістці «Галицького кореспонденту» тітка водія “Форда” Наталія Чоп розповіла, що чоловік все-таки постраждав. Також вона вчора, 15 липня, писала заяву до поліції. Жінка намагалася дізнатися, чи управління районної поліції направляло патрульних до її родича, коли той перебував у лікарні.

«Під час того, як його дружину та дітей везли до лікарні, у водія патрульні взяли попередні свідчення. Він був у шоковому стані, почав дуже нервувати. Йому дали медичний препарат, а згодом він заснув», – згадує Наталія.

Жінка каже, що поки чекали результатів операції потерпілої пасажирки, до її племінника знову прийшли працівники поліції. Додає, що вони не представилися, намагалися зайти до палати, а також просили розбудити водія. Ба більше, поведінка їхня була нахабною.

«Ми казали, що він має право як потерпіла сторона не давати свідчення проти себе чи проти своїх рідних. На що вони почали нам нахабно відповідати, що це не у його інтересах. Тобто, якщо він не дасть свідчення, то йому буде гірше», – говорить вона.

Також пані Наталія розповіла, що очевидці повідомили їй, яку розмову чули від місцевих патрульних. Правоохоронці розпитували, чи вижив водій після ДТП. Уже згодом вони намагалися його затримати у лікарні.

Читайте також:  На Прикарпатті помер демобілізований боєць АТО

«Ми боялися, що його просто заберуть. Потерпілого не мали би права затримувати. Тому ми подавали заяву, чи слідчий районного управління відправляв патрульних. Як виявилось, нікого не відправляли», – стверджує жінка.

Наразі водій автомобіля “Форд” знаходиться під діями препаратів у травматологічному відділенні. У нього забій грудини, струс мозку, а його психічний стан – важкий. Рідні намагаються відсторонити чоловіка від усіх подій. Його родичка каже, що тримає її племінника лише маленька надія, що його дружина Наталія виживе.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.