facebook

Проплатять з власних кишень! У Зеленського зробили гучну заяву. Міністрам це точно не сподобається

Глава партії “Слуга народу” Дмитро Разумков заявив, що в політсилі згодні розглядати проведення військового параду на День Незалежності, якщо його проплатять особисто українські міністри.


Нагадаємо, 9 липня Президент України в своєму відеозверненні озвучив ідею скасування військового параду на День Незалежності, замінивши його на інший формат. Натомість, він запропонував зекономлені гроші – 300 млн гривень – направити на грошові премії кожному військовослужбовцю ВСУ.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив міністрам економіки та оборони порахувати вартість проведення військового параду до Дня Незалежності та розробити шляхи його фінансування не з держбюджету.

У відповідь на таке доручення Гройсмана, Разумков заявив, що готові розглядати проведення параду, якщо його профінансують міністри.

“Якщо за рахунок міністрів, які готові знайти гроші в своєму бюджеті, особистому, то так, чому ні”, – заявив Разумков.

На уточнення ведучого, він підкреслив, що в Кабміні багато забезпечених людей.

“Там багато забезпечених людей, які декларували високий обсяг своїх заощаджень. Напевно так. А якщо у нас так легко, одним помахом пальця, знаходяться 300 млн грн в бюджеті, то напевно щось не так з цим бюджетом і ці гроші потрібно відправляти на інші потреби”, – зазначив Разумков.

Читайте також:  Як влаштувалися емігранти з України в Португалії (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.