facebook

Перша ліга: «Прикарпаття» розпочне новий сезон на виїзді з «Минаєм»

У четвер, 4 липня, в столичному Будинку футболу відбулося жеребкування календаря чемпіонату України серед команд Першої ліги сезону 2019/20 років, участь в якому підтвердили 16 команд.



Серед них – минулорічні учасники Прем’єр-ліги – “Чорноморець” та “Арсенал-Київ”, а також три команди, які підвищились у класі – “Кремінь”, “Минай” і “Черкащина-Академія”.

За підсумками жеребкування, новий сезон івано-франківське “Прикарпаття” розпочне гостьовим поєдинком з дебютантом Першої ліги – закарпатським “Минаєм”. Цей поєдинок 1-го туру чемпіонату заплановано провести у суботу, 27 липня.

А вже через тиждень, 3 серпня, Команда рідного краю на домашньому стадіоні “Рух” прийматиме “Авангард” з Краматорська, після чого двічі зіграє на виїзді – з “Волинню” (10.08) і “Рухом” (17.08).

Перша ліга 2019/20. 1 тур – 27 липня
Балкани – Рух
Металіст 1925 – Інгулець
Агробізнес – Кремінь
Арсенал-Київ – Оболонь Бровар
Черкащина-Академія – Чорноморець
Гірник-Спорт – Миколаїв
Минай – Прикарпаття
Авангард – Волинь

Також адміністрація ПФЛ визначила графік реєстрації футболістів та заявки команд клубів ПФЛ на сезон 2019/20.

Івано-франківське “Прикарпаття” заявлятиметься 19 липня. Трансферне вікно в Україні відкрилося 1 липня і буде закрите 2 вересня. Відзначимо, що у 2019 році у чемпіонаті Першої ліги буде зіграно 19 турів, літньо-осіння частина сезону закінчиться 23 листопада. Після зимової перерви змагання поновляться 22 березня, а завершальний 30-й тур відбудеться 23 травня 2020 року.

Нагадаємо, 1 липня “Прикарпаття” у товариському матчі не змогло обіграти друголіговий “Калуш”.

Читайте також:  ДТП на Долинщині: двоє пасажирів з травмами в лікарні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.