facebook

Процедура краси прикувала дівчину до інвалідного візка: “зробила один укол”

Медики припускають, що проблеми дівчини можуть залишитися назавжди, адже її хвороба дійшла до безповоротної стадії

Молода мешканка Бразилії сильно постраждала після невдалого пірсингу. 20-річна Лайане Діас проколола ніс влітку 2018 року.

До цього вона вже кілька разів пірсінговала його, але модниці захотілося повторити це на іншій стороні. Після процедури місце нового проколу початок кровоточити і злегка припухло, а також стало наривати, але Діас великого значення цьому не надала.

«Це нагадувало зернятко, але потім піднялася температура, я застосовувала деякі мазі і через тиждень все зникло», – розповідає дівчина.

Після зняття жару дівчина відчула сильний біль в ногах, а коли заніміло вже все тіло, у неї не залишалося іншого виходу, крім як звернутися за медичною допомогою.



Після обстеження в крові Діас знайшли золотистий стафілокок: бактерії потрапили в організм через проколений отвір, при цьому стан пацієнтки продовжував погіршуватися. Фахівці провели томографію, в результаті чого виявили скупчення гною об’ємом 500 мілілітрів в районі хребта дівчата. Воно здавлювало три хребця і сприяло пошкодження спинного мозку.

Після цього було прийнято рішення провести термінову операцію, інакше інфекція могла б поширитися далі. Молода дівчина виписалася через два місяці, проте до теперішнього часу не може рухати однією ногою. Фахівці припускають, що Лайане Діас все життя доведеться користуватися інвалідним візком.

Читайте також:  Польські роботодавці масово піднімають зарплати

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.