facebook

Лежить у лікарні без свідомості: Нове фото Наталії Валевської налякало шанувальників

Наталя Валевська опинилася у лікарні.

Взимку цього року Наталя Валевська зізналася, що її найбільша мрія у житті стати матір’ю, але за станом здоров’я вона має деякі проблеми з зачаттям. Так, в лютому вона перенесла кілька операцій, які повинні були допомогти їй здійснити свою заповітну мрію. Вчора, 12 червня, Валевська повідомила, що на неї чекає ще одне болюче випробування.

Сьогодні, 13 червня, Наталія Валевська опублікувала у своєму Instagram новий знімок, який виглядає досить лякаюче. На фото співачка лежить без свідомості на лікарняній кушетці. На щастя, в публікації вона запевнила, що з нею все добре і операція пройшла успішно.




“Господь милостивий! Дякую всьому медичному персоналу. Рухаємось далі!”,
— написала Наталя.

Шанувальники почали бажати співачці якнайшвидшого одужання: “Благослови Господи вас”,”Все буде добре, ви дуже сильна Наташ, ми з вами”, “Все буде добре тримаю за вас кулаки”, “Обов’язково Все вийде! По своєму досвіду можу сказати, порадити: моліться Діві Марії і носіть пояс Богородиці не знімаючи, зав’яжіть його собі на тілі на талії і носіть”, “Ще зовсім трішки і завершитися все щасливо. Вірте, тільки вірте!”.

Читайте також:  Клімкін заявив, що в Україні можуть дозволити подвійне громадянство, але не всім

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.