facebook

Аліна Гросу вийшла заміж (фото)

Щоб попередити всіх шанувальників, російська гастролерка додала, що весілля – ще попереду, і воно відбудеться в Італії.



Українська виконавиця Аліна Гросу, яка вже протягом кількох років живе і працює в Росії, одружилась. Узаконення стосунків відбулось ще 1 червня, але Гросу вирішила повідомити про це сьогодні, 8 червня, у день свого народження.

Романтичні фото Аліна Гросу залишила на своїй сторінці Instagram та зізналась, що зустріла 24 рік життя в статусі заміжньої жінки. “Можна сказати, коханий прийняв мене в свою сім’ю і подарував мені її до мого дня народження! Тепер я точно буду говорити, що моє серце не вільне! В ньому є багато-багато любові… Оскільки рідних людей / членів сім’ї у мене стало в два рази більше”, – йдеться в повідомленні.

https://www.instagram.com/p/BybEi2eFLc2/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BxKZBMaFTtg/?utm_source=ig_embed

Щоб попередити всіх шанувальників, російська гастролерка додала, що весілля – ще попереду, і воно відбудеться в Італії. А поки, Аліна Гросу відзначає своє день народженні п’є келих шампанського за те, “щоб цей рік був ще кращим”. На панорамних фото, зроблених, скоріш за все, у Москві, Аліна одягнута в ніжній максі-сукні білого кольору, яке підв’язане пояском. Плечі у “весільній” сукні ледь приспущені, а довгі рукави у формі ліхтариків прикрашені мереживними орнаментами. Для зачіски Гросу обрала розпущене волосся з легкими локонами та ніжною косичкою з вплетеними квітами, а її весільний букет складався з білих півоній. Її ж обранець, обличчя якого вона перестала приховувати, але так і не вказала його ім’я чи прізвища, обрав чорний класичний костюм з білою сорочкою.

Відомо, що пропозицію одруження коханий Аліни Гросу зробив їй навесні, а вже на початку травня співачка відзначила гучний дівич-вечір.

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль вразила провокативною зйомкою: сексуальні фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.