facebook

На Прикарпатті медики не могли дістатись до двох громадян Німеччини, які потребували допомоги

Сьогодні вночі о 02.10 у Косівському районі в с. Бабин, уч. Бруси знадобилась допомога рятувальників та медиків.


До ОКЦ від працівника посольства республіки Німеччина в Україні поступило повідомлення про те, що на території хостелу в складі групи туристів перебувають дві особи громадяни республіки Німеччина, дівчина гр. 1995 р. н. – травма нижньої кінцівки та хлопець гр. 1997 р. н. – затяжний кашель, які самостійно не можуть пересуватися та потребують медичної допомоги.

Від організатора заходу встановлено, що вказані особи хворіють 4-й день, заїзд карети швидкої допомоги безпосередньо до місця розташування хостелу неможливий через відсутність під’їзного шляху з твердим покриттям.

Для надання допомоги потерпілим туристам о 02.20 для рятувальників ПРВ Косів оголошено сигнал “Збір-аварія” та о 03.30 рятувальники спільно з працівниками швидкої допомоги виїхали до місця проведення рятувальних робіт.

О 04.30 рятувальники та медичні працівники прибули до місця надання допомоги, обстежили потерпілих та в подальшому на ношах рятувальниками перенесено від місця тимчасового проживання “Хата-майстерня” до автомобіля Косівського ПРВ (близько 3 км.) гр. 1995 р. н. та в супроводі медичного працівника зведено гр. 1997 р. н.

Потерпілих о 05.30 та о 05.45 доставлено до автомобіля та о 05.55 перевезено в с. Бабин до місця стоянки автомобіля медиків. Потерпілих доставлено для надання лікарської допомоги до Косівської центральну районну лікарню.

Читайте також:  На Франківщині штормитиме: очікуються гроза, град та сильний вітер

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.