facebook

Затримано поліцейських, які стріляли в голову 5-річній дитині

Постраждалого хлопчика доправили на лікування до Києва.



В Переяслав-Хмельницькому затримано двох поліцейських, яких підозрюють в тому, що вони в стані алкогольного сп’яніння стріляли з “пістолета Флобера” у голову 5-річній дитині.

Про це в Facebook повідомив голова Національної поліції Сергій Князєв.

За попередньою інформацією, 1 червня правоохоронці розпивали спиртні напої та стріляли з травматичної зброї по пляшках. У результаті одного з пострілів куля потрапила в голову хлопчика, який прогулювався поряд разом зі своїми друзями. Медики діагностували у дитини важке поранення голови та черепно-мозкову травму.

Глава Нацполіції повідомив, що правоохоронці під час скоєння злочину перебували поза службою, були у стані алкогольного сп‘яніння та не мали при собі табельної зброї.

“Наразі вони перебувають у відділку поліції, де з ними проводять першочергові слідчі дії. В подальшому усі зібрані докази та свідчення будуть передані за підслідністю в ДБР”, – написав Князєв.

Також керівник поліції повідомив, що поранену дитину транспортували на лікування в Київ, де за її життя будуть боротися кращі лікарі країни.

Зазначимо, що слідчі Державного бюро розслідувань розслідують кримінальне провадження за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень працівниками Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області 5-річному хлопчику.

Читайте також:  На Чернігівщині в лісі знайшли мертве немовля: “Тіло лежало в рваному пакеті”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.