facebook

«На хвилину зупинилось серце»: жінку шокувала поведінка медиків у дитячій лікарні на Прикарпатті (фото)

«Неперевершена медична реформа у дії»

Мешканку Івано-Франкіської області шокувала поведінка лікарів у Коломийській дитячій лікарні, куди вона потрапила зі своєю дитиною.

Про інцидент, який стався із Христею Мельничук, вона повідомила у Facebook.

Вона розповіла: у ніч з 21 на 22 травня потрапила з сином у лікарню з підозрою на ларинготрахеїт, однак мед заклад її шокував: «Як так може бути ??? З дитиною на руках після приступу чекали на ліки… Де логіка ??? Чому відсутня цілодобова аптека в лікарні ?????? Була змушена поїхати за ними в село».

За словами жінки, за час її відсутності дитині намагались покласти катетр. «Коли я влетіла, у мене на хвильку зупинилось серце !!! Моя дитина лежала на столі, закутана куском ганчірки ( фото додаю ) з однією витягнутою рукою для спроби повторно поставити катетр, над дитиною нависло 4 жіночих тіла + чоловік . Ця картина нагадувала мені картину, коли ріжуть свиню. В дитини була істерика, яку я ледь вгомонила», – продовжила Христина.

Та зазначила: «Далі я кажу: «Капайте вже, бо дитина хоче спати», а медсестра видала: «Я теж хочу спати»… ШОК» На годиннику була 11.00 год, а нас не оглянув жоден з лікарів. Від 04.00 год, коли закінчилось капання, дитина не отримувала ніяких препаратів та лікування. Після мого вибуху нас нарешті оглянули. Я пішла на кухню, а там – п’янка! Я не можу описати свого стану, моїй злості немає меж. Лікарі, будьте ЛЮДЬМИ», – резюмувала жінка.

Читайте також:  Троє дорослих і 14 дітей потрапили у Калуську райлікарню з кором — ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.