facebook

«Рак не вибирає»: відома українська телеведуча зізналась про страшну хворобу (фото)

Яніна Соколова подолала рак і тепер запускає проект «Я, Ніна».

Популярна українська журналістка Яніна Соколова зізналася, що поборола рак. Тепер вона оголосила про початок проекту «Я, Ніна», щоб допомогти хворим на цю страшну хворобу українцям попри все бути щасливими.

Про це Яніна Соколова написала у Facebook.

Про страшну хворобу Соколова дізналась 7 місяців тому. Але їй удалось побороти рак.

«Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз», — написала Соколова.

«Публічне і реальне життя часто дуже контрастні. Поки суспільство обсмоктувало скандальний ефір із Приходько в листопаді, який ми записали заздалегідь, я лежала в реанімації, підключена до апаратів, нашпигована катетерами по всьому тілу і з дірками в животі. За цей час я пережила 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапії, як наслідок, втратила волосся, брови, вії, у мені мінус декілька органів, але величезна любов у серці», — написала Яніна.

Соколова розповіла, що за цей же час вона створила 30 ефірів «Рандеву з Яніною Соколовою» і «КІНО з Яніною Соколовою», 20 випусків «Вечір з Яніною Соколовою», отримала 2 срібні кнопки Youtube, провела 5 конференцій, випустила 2 телевізійні курси Screen School, видала книгу «Шевченко на кожен день», зіграла в театрі й кіно, спродюсувала фільм про армію WE ARE SOLDIERS, який ось-ось вийде в прокат у Парижі.

«За ці 7 місяців я зрозуміла, що таке справжня дружба, любов і жертовність. І те, що наше суспільство не готове співіснувати, а держава не завжди готова надати прийнятні умови життя і лікування для таких, як я», — написала вона.

Соколова нагадала, що за статистикою в Україні мільйон хворих на рак. Тому, за її словами, вона запускає новий проект – «Я, Ніна».

Читайте також:  “Продався Порошенку!”: Відомий експерт зробив скандальну заяву про майбутнє Вакарчука

«Рак не вибирає. Він знищує всіх. Незалежно від того, слюсар ти або відома телеведуча. Суспільство йому допомагає знищувати. Я все це пережила на собі. Мені 35. І я хочу наступну частину свого публічного і непублічного життя присвятити темі, яка поглинула мене зсередини. Хочу допомогти українцям, хворим на рак, полегшити життя і бути… щасливими. Навіть у цей поганий період», — написала вона.

«Ви не побачите там стомленої приреченості й жалю. Ми зробимо фільм, випустимо книгу і пісню, яка буде гімном любові. Так, саме любові. Тому порятунок від раку — це любов», — підсумувала журналістка.



Саме ця історія лягла в основу повнометражного художнього фільму «Я, Ніна». Він покликаний розповісти суспільству про те, що рак – це не вирок.

За сценарієм, молода успішна журналістка Ніна здається цілком щасливою, проте одного дня їй діагностують рак. Вона переживає складні операції з видалення деяких органів. У процесі лікування молода лікарка стає для Ніни найближчою людиною, точкою опори та символом одужання.

«Ніна намагається утримати статус-кво на роботі та вдома, але хвороба змушує змінюватись. Закоханість, виснажливі медичні процедури та інший ритм життя допомагають Ніні знайти глибший контакт із собою.

Жінка починає дихати на повні груди та діє так, як не діяла б ніколи раніше. Вона знімає перуку в прямому ефірі, відкрито говорить про пережите та досліджує нові грані своєї чуттєвості. Витримавши натиск надмірно допитливих колег і зіткнувшись із глибокою самотністю, Ніна знаходить у собі сили, щоб почати все з нової сторінки», – йдеться в описі до фільму.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.