facebook

Каменських відповіла на чутки про весілля з Потапом

Популярна українська виконавиця Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, прокоментувала чутки про весілля з Потапом, яка нібито відбудеться в кінці травня, пише “Лайм”.

Так, на пряме запитання видання Сlutch, чи правда, що вона скоро стане дружиною репера, співачка відповіла без конкретики.

“Коли ти оберігаєш і намагаєшся тримати в таємниці якісь свої штуки, журналісти шукають різні приводи, щоб написати про мене. Я – дуже популярна дівчина, звичайно. І популярна саме тим, що я нікому нічого не показую. Знаєте, заборонений плід – дуже солодкий. Я, власне, і є цим солодким забороненим яблучком. Коли я буду готова і захочу що-небудь оголосити, сказати, розповісти, я обов’язково це зроблю“, – сказала вона.

Настя додала, що про все вона вже розповіла в своїй новій пісні “Обіцяю”.

“По-моєму, я і так сильно просунулася. Ціла пісня, в кінці якої такі слова, присвячені своєму чоловікові. Обіцяю. Там прихований свій меседж. На даному етапі те, що я хотіла показати, вже показала. А як тільки я захочу розсекретити свого чоловіка, його ім’я і взагалі, чоловік це чи ні – раптом я дівчина з сюрпризом – тоді все розповім”, – зазначила Каменських.

За даними ЗМІ, весілля зіркової пари відбудеться 23 травня. Після чого молодята відправляться в медовий місяць.

Читайте також:  Гравець збірної Білорусі пропустить чемпіонат світу з хокею через весілля

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.