facebook

Шустер жорстко пройшовся по Порошенку: “Досить дурня валяти!”

Відомий телеведучий Савік Шустер, який нещодавно анонсував повернення в Україну і старт нового ток-шоу, поділився думками щодо президентства Петра Порошенка, який програв вибори шоумену Володимиру Зеленському

Про це він розповів в інтерв’ю, повідомляє «Знай.юа»



“Те, що Порошенко програв, мене радує, тому що люди зрозуміли, хто він. І люди зрозуміли швидше, ніж я… Тому що я не до кінця розумів цю людину… Петро Олексійович дуже талановитий, дуже здібний президент, але він не повинен керувати державою. Він чим завгодно може керувати… Тому що коли ти керуєш державою, то повинен думати про людей, а він думає тільки про себе”, – заявив Шустер.

Телеведучий прокоментував введення Петром Порошенком воєнного стану в кінці 2018 року, коли він заявив про загрозу повномасштабного вторгнення з боку Росії.

“Військовий стан, який розпочався наприкінці листопада і закінчився через місяць, показав нам, що ця людина не викликає довіри. Чому? Тому що він робить все заради перемоги на виборах. Не заради людей, заради безпеки, не заради чогось ще… “Я буду воювати з Путіним…” Ну з яким Путіним ти будеш воювати?! Досить дурня валяти – ти з ним розмовляєш тричі на день… Люди перестали поважати його. А коли перестають поважати президента, це проблема. Що повинен був зробити президент в той момент? Він повинен був пояснити людям, де загроза, де небезпека, чому він це зробив, чому в цих 10 областях, чому він позадкував під час дискусії у Верховній Раді… Він був не зовсім щирим. Воєнний стан – серйозна штука, це війна. Люди живуть в умовах війни. Він же нікому не пояснив, навіщо і чому це зробив. Зірвати вибори? Не зірвав…”, – обурюється Шустер.

Читайте також:  “Проломи череп” або “Підсічки”: у школах з’явилася нова смертельна гра. Батьки б’ють на сполох

“Якщо б у мене була можливість взяти інтерв’ю у Петра Олексійовича, я б йому сказав, що хочу поговорити про Дебальцеве та Іловайськ. Для мене це дуже важливо і, думаю, для народу України теж. Це питання номер один: що сталося, чому це сталося, навіщо ви вирішили проводити парад, кому це потрібно було? Цього я не розумію»“Чому дані про коридор опинилися у російського Генштабу? Я можу повірити у що завгодно. Я можу вірити начальнику Генштабу Збройних сил України Віктор Муженко, який каже: а як ми могли вивести людей, якщо не даємо їм коридор? Це теж правда. Ось про це я хочу почути, тому що це важливо…”, – резюмував телеведучий.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.