facebook

“Домовилися з Зеленським”: стало відомо, що новий президент точно не буде змінювати після Порошенко

Команда новообраного президента України Володимира Зеленського не відступиться від основних принципів Петра Порошенка



Військовий радник майбутнього гаранта Іван Апаршин поділився, що майбутній президент збереже політику свого попередника і не відмовиться від війни з Росією. Про це він розповів в інтерв’ю “Громадському“.

Консультант прокоментував свою першу зустріч з Володимиром Зеленським. Їх познайомив колишній кандидат в президенти України Анатолій Гриценко. Як розповів Іван Апаршин, під час бесіди обговорив з новообраним президентом основні питання. Вони домовилися не змінювати політичний курс країни, обраний чинним президентом Петром Порошенко.

“Ми не змінюємо курс щодо вступу України в НАТО. Але ми не обговорювали терміни. Ми не змінюємо курс по відношенню до війни з РФ, це ж війна. Ми не змінюємо курс того, що українська армія повинна бути професійною. Ми не змінюємо курс того, що вона повинна бути посилена постійно діючим резервом. Ми не змінюємо курс того, що повинна бути нова сучасна система територіальної оборони. Ми не змінюємо курс того, що корупція в армії є неприпустимою”, – поділився Іван Апаршин.

Радник також повідомив, ніби не розраховує повернутися у владу. Раніше Іван Апаршин керував Управлінням експертизи в сфері безпеки і оборонної політики Секретаріату Кабінету міністрів. Він був високопоставленим чиновником при премєра Миколу Азарова, Юлії Тимошенко і Арсенія Яценюка. Але тепер роки не дозволяють йому працювати в цій сфері:

“Я не можу повернутися на кадрову службу, тому що мій вік вже вище того, який дозволяє мені повернутися. Жодного разу ніхто на сьогоднішній день, ні особисто Володимир Зеленський, ніхто з його команди мені не пропонував ніяких посад”, – підкреслив експерт.

Читайте також:  “А щоб твою маму віддали в сіру зону?!”: Звіробій вчергове звернулася до Зеленського (відео)

Раніше Іван Апаршин висловився про можливість переговорів Володимира Зеленського з російськими окупантами. Він вважає, новий президент ніколи не сяде за стіл переговорів з ватажками «Л/ДНР». А особисті переговори з главою Росії Володимиром Путіним не принесуть користі українцям. Тому Володимиру Зеленському краще навіть не розглядати такий варіант.

«Я не вірю, що Путін буде нам потім щось гарантувати, я не вірю йому», – сказав радник.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.