facebook

Зіткнулися одразу 4 автомобілі: одного з водіїв затиснуло в салоні

24 квітня о 15:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Каспійської і Світлогірське в Саксаганському районі міста Кривий Ріг. Сталося зіткнення чотирьох автомобілів: легковиків Chevrolet Aveo, Honda Crosstour, Mitsubishi АЅХ і мікроавтобуса Volkswagen LT 35.



В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждав водій автомобіля Chevrolet Aveo – чоловік 1976 року народження, якого затиснуло конструкціями пошкодженого автомобіля.

На місце події прибуло відділення 12 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області. За допомогою аварійно-рятувального обладнання співробітники ДСНС деблокували постраждалого з автомобіля і доставили в карету швидкої медичної допомоги.

Медичні працівники госпіталізували чоловіка в Криворізьку міську лікарню №5 з попереднім діагнозом «перелом і вивих правого стегна».
До робіт залучалися 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.
Співробітники поліції проводять слідчі дії по встановленню обставин ДТП.

Читайте також:  “Зупиняється серце” в боях загинув 22 річний випускник ліцею Цебро Андрій. Вічна пам’ять захиснику України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.