facebook

За організацію грального бізнесу затримали депутата Долинської районной ради

Співробітники Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю в Івано-Франківській області затримали депутата Долинської районної ради Василя Танчака. Його підозрюють в організації незаконного грального бізнесу в Долині.

Gralniy_biznes_povernut_v_Ukrayinu_1360071840


На підставі зібраних матеріалів ще 17 липня 2014 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідче управління УМВС внесло відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (незаконний гральний бізнес).

 

Зазначимо, що це кримінальне правопорушення відноситься до категорії особливо важких злочинів.

 

Правоохоронці встановили, що до вчинення цього злочину причетний житель Долини Танчак Василь Романович, який є приватним підприємцем та депутатом Долинської районної ради. Він зі своїм братом Танчаком Романом організували діяльність грального бізнесу в Долині у приміщенні ТОВ «Антарес».

 

Щоб контролювати перебіг азартних ігор у ігровому клубі «Антарес» брати найняли адміністраторів.

 

24 лютого цього року прокурор Івано-Франківської області погодив повідомлення про підозру у вчиненні важкого злочину Василю Танчаку.

 

Правоохоронці зазначають, що Танчак уникав працівників міліції, які повинні були вручити йому повідомлення про підозру, а потім взагалі переховувався.

 

У середу, 4 березня, підозрюваного депутата районної ради на підставі ухвали Івано-Франківського міського суду  затримали в Долині.

 

Зараз Василь Танчак утримується в СІЗО Івано-Франківська, слідство триває.

 

http://cs621224.vk.me/v621224828/182d2/AJqRrMnnk7w.jpg

Читайте також:  “Ця замовна програма вдарила не по мені. Вона облила брудом ціле місто”, -мер Долини про шоу “Інспектор міста”

Шукайте деталі в групі Facebook