facebook

У Порошенка назвали умову, за якої він прийде на дебати на “Олімпійський” 19 квітня

Порошенко прийняв пропозицію і призначив Зеленському зустріч на стадіоні на 14.14 14 квітня.

Кандидат в президенти України, чинний глава держави Петро Порошенко готовий прийти на “Олімпійський” і 14 і 19 квітня, але за умови, що ці дебати не будуть збігатися з офіційним часом дебатів в ефірі “Суспільного”. Про це повідомив представник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв в коментарі “5 каналу”.




“Якщо це будуть дебати, дебати в той час, який не буде суперечити законодавству, то можна було б розглядати, як туди піти. Але оскільки вони призначені на той час, коли Порошенко за законом повинен бути на Громадському телебаченні, як законослухняний громадянин, Порошенко піде на громадське ТБ, а законодавство говорить, що 19 числа повинні відбутися дебати на Суспільному, і жоден із кандидатів у президенти не має права ігнорувати вимогу закону”
, – розповів Медведєв.

Як повідомляв УНІАН, увечері 3 квітня Зеленський запропонував провести дебати на стадіоні “Олімпійський” в Києві. У ніч на 4 квітня Порошенко прийняв пропозицію і призначив Зеленському зустріч на стадіоні на 14.14 14 квітня. 10 квітня спікер передвиборного штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що Порошенко точно буде на дебатах у студії «Суспільного телебачення» 19 квітня о 20.00 і прибуде на НСК «Олімпійський» до кандидата в президенти Зеленського цього ж дня, якщо не буде збігу в часі, і ще раз запрошує опонента прибути на «Олімпійський» для проведення дебатів 14 квітня о 14.14.

У штабі Зеленського 12 квітня заявили, що дебати відбудуться на НСК “Олімпійський” о 19.00 19 квітня. 12 квітня заступник гендиректора НСК Віктор Анісімов повідомив, що адміністрація “Олімпійського” погодила з виборчими штабами кандидатів у президенти формати проведення дебатів. За його словами, формати дещо відрізняються.

Читайте також:  Хочу нарешті! Українець потужно звернувся до Зеленського. Такого не чекав ніхто

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.