facebook

Побив і покинув помирати: на Прикартатті затримали жорстокого вбивцю

Експертиза встановила, що смерть чоловіка настала в результаті закритої черепно-мозкової травми



Поліцейські Івано-Франківської області затримали жителя Прикарпаття, який побив до смерті знайомого і залишив помирати.

“Правоохоронці встановили, що 10 квітня близько 23:30 у с. Верхній Струтень, що в Рожнятівському районі, виник конфлікт між 33-річним місцевим жителем і 27-річним жителем сусіднього села. Останній накинувся на чоловіка з кулаками, а потім почав бити ногами. Це сталося біля будинку родича, до якого приїхав зловмисник. Після скоєного 27-річний чоловік залишив потерпілого помирати, а вранці, 11 квітня, відтягнув тіло подалі від будинку. У післяобідню пору вбитого прикарпатця знайшли родичі і викликали поліцію”, – йдеться в повідомленні поліції.

Оперативними діями поліцейських зловмисник був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину і зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Експертиза встановила, що смерть чоловіка настала в результаті закритої черепно-мозкової травми, набряку і набухання головного мозку та крововиливу під оболонки головного мозку. Такі травми відносяться до тяжких тілесних ушкоджень. Тому слідчими за цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження). Затриманому загрожує від семи до десяти років ув’язнення.

Читайте також:  Користає поки може: Прикарпатський нардеп Соловей рекордсмен по виклику службових автомобілів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.