facebook

У парку в пакеті знайшли тіло новонародженої дівчинки: Чергова жахлива знахідка

Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції міста Києва.



“Страшну знахідку виявила жінка, яка вигулювала собаку. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що в поліетиленовому пакеті міститься замотана в ганчірку мертва новонароджена дівчинка. За попередніми висновками судово-медичного експерта, смерть дитини настала близько чотирьох діб тому”, – йдеться в повідомленні.

Поліція проводить відпрацювання території парку з метою встановлення можливих свідків і очевидців події, а отже – і породіллі.

Зазначається, що остаточна причина смерті дитини буде відома після проведення судово-медичної експертизи.

Повідомлення про подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Дарницького управління поліції та розпочато кримінальне провадження за ст. 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються за допомогою до громадян: у розкритті цього правопорушення допоможе інформація про жінок, які перебували на 8-9 місяці вагітності; вагітних жінок, які говорили про те, що дитина не бажана; жінок на останніх термінах вагітності, які кілька днів не виходять із будинку на вулицю.

“Якщо ви маєте такі відомості, припущення чи підозри щодо особи жінки, яка може бути причетною до події, просимо повідомити на спецлінію 102. Анонімність гарантується”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  "Схожий на кавказця": в мережі розкритикували Ломаченка за новий імідж (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.