facebook

“Міс Європа 2019”: Дівчина з Прикарпаття перемогла на конкурсі краси

23-річна прикарпатка Ірина Гарасимів здобула перемогу у конкурсі краси “Міс Європа 2019”, де організаторами виступили Style Events Organization.
Дівчина з сім’єю родом із міста Болехів, однак довгий час вже проживає у Празі. Звісткою про перемогу у конкурсі, який відбувся 8 березня у Лівані, дівчина поділилась у соціальній мережі, пише Бліц-Інфо.



“Не вистачає слів, щоб висловити мої емоції, що я відчувала у цей момент на сцені. Адреналін у моєму тілі був настільки високим, що зараз я нічого не пам’ятаю. Ці 20 днів були дуже важкими, але це варте того!!! Найважливіше – вірити в себе і мати Бога в своєму серці. Ви завжди повинні залишатися собою, тому що є багато красивих людей, але мати чисту особистість набагато важливіше!”,- пише Ірина.

У розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо переможниця розповіла, що проживає у Празі 11 років. Там завершила університет та вже як рік “тримає” власний салон краси. Каже, що участь у такому конкурсі брала вперше. Зізнається, коли її оголосили переможницею, ледь не втратила свідомість.

“Це було дуже неочікувано. Коли почула, що переможницею стає Україна, я ледь не втратила свідомість. Організатори сказали, що я перша за всю історію конкурсу хто підняла руки вгору як переможниця. Зазвичай всі плакали”,- розповідає Ірина.

Дівчина також розповіла, що спершу вагалась брати участь у конкурсі краси, поштовх йти вперед їй дала сестра.

“Коли мені запропонували брати участь у “Міс Європа 2019″, я засумнівалась, адже дата мого Дня народження припадала на конкурсі дні, а в мене було багато планів! Проте, моя сестра змусила мене поїхати. Сказала, що можливість святкувати День народження у мене ще буде, а такий шанс випадає рідко. Вона вірила в мене більше, аніж я”,- наголошує прикарпатка.

Читайте також:  “Інтер” – на цвинтар. На Франківщині газета відмовилась друкувати програму каналу і закликала його бойкотувати

Наостанок дівчина додала, що участь в конкурсах краси – це велика праця, потрібно бути сильною, мати власну думку та відстоювати свою позицію.

“Багато красивих дівчат, але не потрібно забувати про внутрішній світ! Це дуже важливо. Мене багато хто недолюблює, але я завжди їм усміхаюсь і це показує мою силу! Головне – мати поряд близьких людей, які підтримають у важкі моменти. Дівчата, хто не ризикує, той не п’є шампанське! Не бійтесь міняти своє життя, бо все, що стається – стається на краще!”,- наголосила Ірина Гарасимів.

Відео зі сторінки батька Ірини Volodymyr Yukhman.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.