facebook

Моторошне ДТП під Києвом: рятувальники уточнили кількість загиблих

Рятувальники Макарівського району повідомили нові дані про загиблих у страшній ДТП, яка сталася в ніч на 8 березня в селі Яблунівка.


Як повідомили в прес-службі управління ДСНС Київської області, на місці аварії було виявлено четверо загиблих. Ще одна людина – жінка з важкими пораненнями, була госпіталізована.

Варто зазначити, що раніше в поліції повідомляли про п’ятьох загиблих – 27-річного водія і трьох пасажирів – хлопців 19 та 20 років, а також 16 річну дівчину. Водночас, копи повідомляли про госпіталізацію після аварії 16 річної дівчини з важкими пораненнями, яка, за їхніми даними, була п’ятою пасажиркою розбитої машини.

Варто нагадати, що 6 березня під Києвом сталося зіткнення двох легкових автомобілів і мікроавтобуса, жертвами якої стали двоє осіб.

Також повідомлялося про те, як при виїзді з моста Метро на Броварському проспекті столиці в ніч на 1 березнясталася масштабна ДТП – в лобовому зіткненні зійшлися ZAZ Vido і карета швидкої допомоги. В результаті аварії три особи загинули і ще троє отримали поранення.

Читайте також:  Зв'язав та задушив: 16-річну дівчинку, яку знайшла бабуся, вбив рідний батько (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.