facebook

Не поділили жінку: правоохоронці розповіли деталі затримання жорстокого вбивці з Коломийщини

Прикарпатські правоохоронці, за процесуальним керівництвом прокуратури в області, протягом п’яти діб встановили та затримали підозрюваного у вчиненні вбивства чоловіка і його співмешканки.



Про це пише Фіртка з посиланням на прес-службу поліції області.

Нагадаємо, злочин було скоєно 20 лютого в селі Семаківці Коломийського району. Тіла чоловіка та жінки з ознаками насильницької смерті у помешканні потерпілого виявила сусідка.

Над розкриттям цього злочину працювали оперативники та слідчі Коломийського відділу поліції, Головного управління Нацполіції в області, криміналісти, кінологи. Відпрацьовувалися кілька версій вбивства. Опитавши чималу кількість сусідів та знайомих загиблих – ймовірних свідків вбивства, в поле зору поліцейських потрапив місцевий житель.

“В ході досудового розслідування з’ясувалося, що 42-річний підозрюваний часто розпивав з потерпілими алкогольні напої. Так було й у той день. Добряче хильнувши оковитої, господар заснув, тим часом гість почав залицятися до його співмешканки. Прокинувшись, це побачив її співжитель і між нетверезими чоловіками спалахнув конфлікт, а згодом й бійка. Як наразі встановлено, у запалі підозрюваний схопив до рук викрутку і заподіяв супернику декілька ударів в шию, які виявилися смертельними. На захист співжителя втрутилася жінка. Однак залицяльник не пошкодував і її – вдарив жінку ножем в шию, від чого вона померла на місці злочину”, – розповідають правоохоронці.

Слідчим управлінням прикарпатської поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Затриманому оголошено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. За вбивство двох односельців йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також:  “Змінив ім’я, роботу і знову одружився”: Вбивця прикидався 12 років німим та всетаки втратив дар мови

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.