facebook

Відомі й успішні: ТОП-10 найбажаніших холостяків Івано-Франківська

До Дня Святого Валентина Версії поспілкувалися з найзавиднішими холостяками Івано-Франківщини. Ми вивідали, які риси чоловіки цінують у жінках та як ставляться до шлюбу.

Скажемо вам по секрету – спочатку стаття мала стосуватися і жінок також. Проте, представниці прекрасної статі, які багато досягли в кар’єрі, вперто не хочуть визнавати себе холостячками, попри відсутність штампу у паспорті. Чоловіки ж навпаки – радо погодилися на розмову, хоч дехто з них має пару.

Редакція Версій обрала десятку найперспективніших неодружених чоловіків Прикарпаття.

Богдан Юсипчук



(30 років), український кіно- та театральний актор, модель, володар титулів «Містер Україна» (2014) та «Mister Sea World» (2018).

«Мені дуже пощастило, – зізнається Богдан. – Я заробляю тим, чим захоплююся – кіно та кінобізнесом. Я часто задавав собі запитання, чим би займався, якби у моєму житті не було кіно. Важко відповісти. Думаю, все одно займався би тим, що якось пов’язано з кіноіндустрією».

Актор любить подорожувати, відкривати для себе світ і нових людей. А невід’ємною частиною свого життя називає спорт та книги.

У другій половинці цінує гармонійне поєднання зовнішньої та внутрішньої краси – відвертість, розум, любов, вірність. Шлюб для Богдана Юсипчука – це початок нового, зрілого етапу в житті чоловіка.

«Поки в мене кар‘єра на першому місці, – констатує відомий прикарпатець. – Я дуже серйозно відношуся до шлюбу. Для мене це не тільки бюрократична процедура в соціальному контексті. Це крапка неповернення. Початок нового, зрілого етапу в чоловічому житті. Якщо не помиляюся, в Україні 73 відсотки розірвання шлюбів в Україні. Повноцінна сім‘я зараз рідкість, а повинна бути нормою. От тому я, поки що, з цим не поспішаю. І знаю точно: моя майбутня дружина нікуди від мене не дінеться)))».

Андріан Волгін (34 роки), депутат Івано-Франківської міської ради, доброволець АТО, спортсмен.

Андріан займається спортом з 17 років. Є майстром спорту України з боксу.

«Я віддав боксу 17 років життя, – розповів депутат. – Це і до тепер одне із моїх улюблених занять. Проте, після Іловайських подій я перестав професійно займатися боксом і почав захоплюватися бігом з перешкодами в гірській місцевості. Зараз я готуюся до змагань на Чорногірському хребті».

Андріан Волгін зізнається, що в жінках цінує не лише «картинку». А сім’я для нього – це повне усвідомлення відповідальності не тільки за своє життя.

«Всім відомо, що чоловіки спочатку звертаються увагу на зовнішність, картинку, – продовжує Андріан. – Я вважаю, що якщо чоловік до 25 років не одружився, то потім йому буде дуже важко закохатися просто в обкладинку і почувати себе щасливим. Він вже більш глибше дивиться на внутрішні сторони другої половинки. Щоб в шлюбі відчувати, що дружина – це його підтримка, опора. Створення сім’ї – це дуже серйозно. Тому, що ти в першу чергу несеш відповідальність і ти повинен присвятити своє життя своїй сім’ї».

Назар Борушок (26 років), український актор театру та кіно, спортсмен.

Назар працює в Київському театрі «Сузір‘я» й знімається в кіно. Захоплюється плаванням, фехтуванням та важкою атлетикою. Грає на гітарі та саксофоні. Має титули – містер Прикарпатський університет, та містер Івано-Франківськ в 2011р. Крім того, є призером Чемпіонату світу з бодібілдингу в 2010 р.

Читайте також:  Франківські освітяни, які перехворіли на COVID-19, отримають грошову допомогу

У другій половинці актор цінує щедрість, чесність та скромність. І додає, що кохана людина повинна з розумінням та повагою ставитись до його «специфічної» професії.

«Дівчина має бути не тільки коханою, а й хорошим другом, – зізнається Назар. – Друзів в мене майже немає, тому, що в професії, якою я живу, друзів важко знайти. У шлюбі ціную підтримку і взаєморозуміння. Сім‘я – це не тільки продовження роду, а й можливість стати одним цілим. Я дуже люблю дітей і це є велика цінність і радість для сім‘ї!»

Денис Рудницький (25 років), начальник відділу спорту Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківська.

Денис з дитинства займався футболом. Йому подобаються історичні фільми, цікаві книги та вивчення іноземних мов.

У дівчатах цінує щирість, вірність, повагу та доброту. Для Дениса надзвичайно важливо, щоб друга половинка розуміла та підтримувала його.

«Шлюб та сім‘я – це один з найважливіших кроків в житті, – розповідає молодий чиновник. – Адже шлюб, то не лише обіцянка один перед одним, але й обітниця перед Богом. Звісно, ніхто не знає, як складеться майбутнє, але я переконаний, що якщо вже зважуватись на такий крок, як одруження, то це на все життя. А сім‘я – це ті люди, які стануть для тебе опорою та підтримкою, які за будь-яких обставин завжди будуть на твоєму боці, радітимуть твоїм перемогам та разом розділятимуть гіркоту поразок».

Богдан Савлюк (30 років), скульптор-мультиплікатор, засновник і творець «Теплих іграшок».

За манерою митця доволі цікаво розповідає про свої захоплення.

«Люблю життя, люблю прохолодні світанки, люблю слухати природу, гори. Дуже люблю запах лісу, полювати на гриби, багаття, приправлене гітарою та зорями, дзеленчання овечих отар, мурахи по шкірі, теплі обійми, жіночі сіднички, любощі, відчуття глини в руках, гаяти час у книгарні, театр, Кустурицю, неочікувані фінали, продумувати ходи в шах матах, еластичність м’язів після тренування, запах кави та свіжого хліба, несподівані дарунки, смачні книги, соняшникові поля. Люблю мріяти, прихід ідеї, пірнати взимку у річку, колядувати з близькими, кутю… В прохолодні ночі кутатись під ковдру. Люблю життя», – перелічив захоплення Богдан Савлюк.

Не з меншим захопленням описує ідеал супутниці життя та сім’ї.

«У другій половинці ціную непосередність, щирість, відвертість, гумор, IQ, творчість, тазобедрену композицію. Шлюб – інститут суспільного поступу, стимул еволюції, інструмент продовження свого я. Сім’я – інститут щастя. І як доповнення – кохаю свою дівчину Олечку», – додав Богдан Савлюк.

Богдан Досюк (31 рік), професійний фотограф

Захоплення фотографією для Богдана переросло в роботу, адже йому подобається «ловити» емоції. Крім того, він веде здоровий спосіб життя.

«Не палю вже десь 4 роки, – розповідає Богдан. – Веду активний спосіб життя – майже півроку регулярно відвідую спортзал. Це додає мені якоїсь бадьорості, енергійності і завжди тримає організм в тонусі».

Для Богдана найважливіше в дівчині те, щоб вона була щира, чесна, добра і вірна.

«Хоч на сьогоднішній день я холостяк, але є та одна єдина, яка змушує прискорено битися моє серце!, – зізнається відомий фотограф. – Та, що заповнила повністю мою душу і мій розум, та від якої я шаленію, поруч з якою я відчуваю себе найщасливішою людиною в світі. Її очі просто зводять мене з розуму. Своєю посмішкою вона завжди заряджає мене частинкою своєї енергії. Я безмежно її Кохаю!».

Читайте також:  Дві прикарпатські школи потрапили до сотні найкращих в Україні

Шлюб і сім’я для Богдана Досюка – це один з найбільш важливих атрибутів людського щастя. Це взаєморозуміння між двома людьми, які завжди підтримають один одного і не покинути навіть у найважчу хвилину.

Олександр Грабовський
(27 років), засновник та керівник брендів Star Face of the Season, Star Face Family та INSIGHT education lab.

Організатор сезонних конкурсів краси та свят моди захоплюється постійним вдосконаленням і розвитком власних існуючих проектів та команди людей. Саморозвиток і самовдосконалення в напрямку бізнесу, духовності, психології та сфери послуг для Олександра завжди у пріоритеті.

У стосунках з другою половинкою найбільше цінує 3 риси: взаємоповагу, взаєморозуміння та довіру.

«Як на мене, в сукупності та гармонії – це і є три головних кита, на яких все тримається, що в цілісності називається «любов», – пояснив Олександр Грабовський. – Я не прихильник сучасного комерційного погляду на весілля. Сім’я відіграє важливу роль в житті, коли є підтримка, розуміння, стимул – все це в кінцевому результаті робить тебе щасливішим. Не знаю ні однієї самотньої людини, яка почувалася б щасливою без пари в зрілому віці».

Вадим Войтик (46 років), шеф-редактор сайту «Галка», член Івано-Франківського міського виконавчого комітету

Серйозно захоплюється подорожами – побував вже в 93 країнах світу. Вадим Войтик переконує, що емоції, отримані під час мандрівок – це найкраще, що можна подарувати.

«Якщо обмірковуєте подарунок – то не сумнівайтесь, подорожі – то найкращий подарунок, – запевняє досвічений турист. – Хтось воліє подарувати дружині чи нареченій «олінклюзив» в Туреччині. Хтось – поїздку на Буковель.

А я пам’ятаю, як ще студентом на пару стипендійних карбованців возив дівчину на Дунай, в місто Рені. В мене була ідея-фікс там побувати. Ми сиділи на березі, за межами прикордонної смуги. Я грав на гітарі, ми співали. До нас підійшли ще радянські прикордонники, собака обнюхала напівпусту пляшку дешевого червоного вина, нічого не сказали і пішли. То був дуже щасливий для мене день, який я досі пам’ятаю».

Роман Труба (26 років), один із засновників Фундації Регіональних Ініціатив у Івано-Франківську, координатор проектів «Молодь і влада» та «Школа помічника депутата місцевої ради», колишній блогер.

Він працює в експертно-аналітичному відділі міської ради і координує два молодіжних проекти. Донедавна вів блог про стосунки та життя, проте, зараз вирішив поставити його на паузу.

«Займаюсь громадською діяльністю, читаю тренінги з проектного менеджменту, а саме, як робити супер-пупер-мега круті штуки з мінімальним бюджетом, – розповідає Роман Труба. – Захоплююсь футболом – як на дивані, так і на зеленому газоні. Люблю подорожувати й непогано орієнтуюся в незнайомих містах».

У другій половинці Роман цінує довіру, вірність й взаємність.

«Приблизно такі якості вважаю найголовнішими в другій половинці. Точніше вони є лише прямим наслідком того «найголовнішого». Спілкування, тобто вміння відкриватися і бути щирою – ось це істина, золоте правило, фундамент щасливого сімейного життя і стосунків. Мені, наприклад, складно відкриватись людям і говорити про особисті переживання, тому, навіть, близькі друзі вважають мене закритою людиною. Розмова – це запорука розуміння і гарантований захист від конфліктів. Немає безвихідних проблем, є відсутність спілкування, а тому компромісу між двома людьми», – продовжує активіст.

Читайте також:  ТОП-10 ознак хорошої коханки

Шлюб асоціює з улюбленою грою – футболом.

«Шлюб для мене це усвідомлення, що двоє – це як команда на футбольному полі, – відзначає Роман. – Є одна стратегія, один спільний план і одна мета (одні ворота) в яку треба влучити. При цьому завжди триматися разом, розуміти думки і підтримувати один одного. А спільне сімейне життя – це і є той відповідальний матч, до якого готуються, який обговорюють, яким насолоджуються. Єдина різниця полягає в тому, що в футболі міняються гравці і матч закінчується через 90 хв, а посередині ще є пауза, аби все обдумати. А в сім’ї такого не допускається, тому і старання повинні бути подвійними. Адже від них залежатиме весь матч, все життя»

Назарій Рибінський (23 роки), незалежний фінансовий радник з питань планування, управління особистими фінансами та інвестиціями, керівник філії «Європейського Холдингу OVB Allfinanz» та засновник компанії «Simple finance».

В житті захоплюється власною справою, людьми, які його оточують та постійними викликами самому собі.

«Мої компетенції: фінанси й психологія. Люблю позитивно впливати на людей та наповнювати їх сенсом життя, – розповідає фінансовий радник. – Я багато віддаюсь роботі, тому не завжди орієнтуюсь, коли працюю, а коли відпочиваю. В житті надихаюсь подорожами, цілями та людьми зі схожими цінностями. У мене немає ворогів, місця для негативу та людей, що тягнуть вниз. Я люблю досягати мети. У мене часто виникають шалені ідеї, у які важко повірити спочатку і це може когось налякати, а когось — притягнути».

Найголовніше для Назарія, щоб дівчина орієнтувалась, куди рухається в житті. Це не обов`язково повинна бути власна справа, головне, щоб захоплення давало їй енергію та робило щасливою.

«Для мене важливий такий момент, як віра і відданість. Це риса, на якій усе тримається, – додає Назарій. – Пофліртувати завжди легше, аніж довірити і бути впевненим. Особисто я, прихильник «гри в довгу», це означає, що людині, яка вірить і віддана – можна присвятити все. Краса теж є важливою. Мені не соромно сказати це в голос. Краса спонукає звертати увагу на деталі і отримувати позитивні емоції. Адже, щоразу, спілкуючись із красивими дівчатами/жінками, просто хочеться ставати кращим, бо розумію який чоловік має відповідати її вимогам.

Він зізнається, що вже готовий до створення сім’ї. Проте, додає, що штамп в паспорті можна поставити тільки після доброго відчуття одне одного й прожитого певного часу разом.

«Важливою є готовність прийняти мене таким, який я є, – пояснює Назарій. – Я ніколи не граюсь у ідеального і також не сприймаю, коли хтось грає в цю гру. Мінуси вилазять з часом, тому важливо домовитись прийняти один одного такими, як є ще з самого початку».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.