facebook

У Франківську під час концерту студії “Квартал 95” двічі мінували театр

Вчора, 10 лютого, в Івано-Франківську у приміщенні обласного музично-драматичного театру відбулися два концерти “Студії Квартал-95”. Втім, не обійшлося без інцидентів.

Невідома особа двічі повідомила у поліцію про замінування театру у Франківську.

Перше повідомлення про замінування на лінію «102» надійшло вчора о 20 год.18 хв, друге згодом о 22 год. 35 хв. аналогічного змісту.

Невідомий повідомив, про те, що заміновано Івано-Франківський академічний обласний музично-драматичний театр імені Івана Франка.

На місце події одразу ж виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи та рятувальники. Правоохоронці ретельно оглянули приміщення та прилеглу територію установи, вибухонебезпечних речовин і предметів не виявили.

Інформація про замінування не підтвердилася, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.



Проведеними оперативно-пошуковими заходами через три години поліцейські встановили особу, підозрювану у вчиненні цього злочину. Це 20-річний мешканець Івано-Франківська.

Мотиви його вчинку наразі з’ясовує слідство-за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідома неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України.

Нагадаємо, що вчора ввечері в Івано-Франківському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Івана Франка проходили два концерти Студії “Квартал 95” за участю кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Читайте також:  “Я українською співачкою не була”: Віра Брежнєва зробила скандальну заяву

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.