facebook

“Вони просто крадуть ваші кошти”: Франківці обурені станом дороги на Північному бульварі (фото)

Мешканець Івано-Франківська виклав у спільноті Комуналка ІФ світлини нещодавно капітально відремонтованого Північного бульвару.

На фото видно, що дорожнє полотно вкрилось ямами, пише Фіртка.

“Просто залишу це тут. Нещодавно капітально відремонтований Північний бульвар. У Комуналці пост протримався 3 хв і мене забанили”,- пише Іван Коробецький.

“Черговий результат ремонту фірми Івано-Франківсьавтодор від А. Шуневича. Тіштеся прихильники міського мера. Він бодай щось робить. І не важливо саме, як робить і скільки це Вам вартує. А важливо, що робить. Це не реформи. А вони просто крадуть ваші кошти!”, – додав Тарас Дем’янів.

Директор департаменту житлової комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради Михайло Смушак прокоментував, що ремонт даної вулиці відомство не замовляло.

“Департамент не був замовником ремонту ні Пн. Бульвару на цій ділянці, ні Вовчинецької. Там замовник УКБ”, – зазначив Михайло Смушак.

Нагадаємо, ремонт дорожнього покриття вулиці Північний Бульвар почали у вересні 2016 року.

В 2017-ому начальник УКБ Роман Галіпчак зазначав, на 4 об’єкти будівництва було виділено 16 мільйонів гривень. Йшлося про будівництво доріг для з’єднання Північного та Південного бульварів та з’єднання вулиць Панаса Мирного та Бельведерської.



Читайте також:  Вечірня ДТП у Франківську: "Шкода" протаранила "Ніссан" (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.