facebook

У Франківську у дочки нардепа Юрія Солов’я виманили більше 100 тисяч гривень

14 січня близько 17:00 їй зателефонували невідомі й сказали, що батьки дівчини потрапили у ДТП та потребують коштів на лікування. 100 тисяч гривень дівчина віддала водієві таксі, проте згодом зрозуміла, що мала справу з шахраями. Як стало відомо згодом, дівчина, в якої виманили кошти, є дочкою відомого народного депутата України Юрія Солов’я.

Парламентар звернувся в поліцію того ж дня близько 23:00 з заявою про те, що в нього відібрали 87 тисяч гривень та 1,6 тисяч євро. Правоохоронці оперативно розшукали водія таксі та спіймали його. Ним виявився житель Івано-Франківська, працівник місцевої служби. Гроші у нього забрали та взяли свідчення. Таксист у змові зі злочинцями не перебуває.

Як повідомили МІСТУ в прес-службі поліції, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 190 ККУ (Шахрайство). Попередньо слідчими встановлено, що таксист у змові із шахраями не перебував і не є співучасником злочину. Шахрай телефонував з Одеси. Його розшукують.




Довідково:

Юрій Соловей – з 27 листопада 2014 року народний депутат України VIII скликання. Обраний по виборчому округу 89 Івано-Франківської області. Член депутатської фракції партії «Блок Петра Порошенка».

Читайте також:  Аферист пропонував пенсіонерові «викупити» неіснуючого сина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.