facebook

На Закарпатті жінка через ревнощі вбила власного чоловіка: Нанесла понад 40 ударів ножем по всьому тілу

Потім, намагаючись приховати скоєне, жінка протягом 2 днів, нібито доглядала за чоловіком, розповідаючи знайомим, що він захворів

Жінку, яка на Виноградівщині до смерті забила співмешканця, засуджено до 9 років позбавлення волі. Завдяки принциповій позиції прокурорів Берегівської місцевої прокуратури, в ході судового слідства доведено вину закарпатки у нанесенні 62-річному співмешканцю тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть.



Через ревнощі, підозрювана нанесла потерпілому понад 40 ударів по всьому тілу. Потім, намагаючись приховати скоєне, жінка протягом 2 днів, нібито доглядала за чоловіком, розповідаючи знайомим, що він захворів. Коли все ж таки викликала лікаря – медик констатував смерть потерпілого.

За сукупністю всіх наданих доказів, обвинувачену визнано винною у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Оскільки вирок ще не вступив у закону силу, за клопотанням прокурора, обвинуваченій також обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без можливості внесення застави, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Читайте також:  Відома українська народна пісня отримала друге життя в сучасному виконанні (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.