facebook

Головний військовий хірург Львова п’яним почав оперувати: Вигнав всіх з палати і почав розрізати бійця

Головний хірург Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (Львів) Іван Богдан в п’яному вигляді зібрався оперувати бійця, але йому перешкодили його колеги.

Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на джерела в госпіталі.

На п’яний стан лікаря звернув увагу його колега анестезіолог і зробив йому попередження. Після цього військовий хірург вигнав його і медсестру з палати і почав розрізати бійця. Анестезіолог і медсестра звернулися до начальника госпіталю Василя Зайцева. Хірурга швидко відвели від пацієнта і перенесли операцію на наступний день.

Богдану запропонували пройти медичний огляд, але він відмовився. Троє медиків склали акт, в якому вказали на стан хірурга.

У розмові з ZAXID.NET Василь Зайцев спочатку заперечував, що такий інцидент стався в госпіталі, але через деякий час він заявив, що дасть докладні коментарі в суботу.




«Ніяких актів не було – раз. Нічого я не підписував – це два. І не знаю, хто там щось сфальсифікував – це три. І з якою метою – це чотири … Це якась провокація проти мене? У мене такої інформації немає, і документів я ніяких не підписував»,
– заявив він.

Пізніше, під час другої розмови з журналісткою Василь Зайцев вже не заперечував інцидент, який трапився в госпіталі, але заявив, що зможе поспілкуватися на цю тему в суботу, 29 грудня.

Іван Богдан є заслуженим лікарем України та головою Асоціації нейрохірургів Львівської області.

Читайте також:  Затиснуло на смерть: у ДТП на Львівщині загинув чоловік (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.