facebook

Порошенко пообіцяв повернути мир в Україну

Президент висловив упевненість, що український народ переможе, оскільки він захищає свою рідну землю.

1621186



Президент України Петро Порошенко заявив, що зробить все можливе для того, щоб повернути в Україну мир. Про це глава держави сказав, виступаючи на урочистостях з нагоди Дня пам’яті та примирення на території Меморіального комплексу Національний музей історії Великої Вітчизняної війни в Києві в п’ятницю ввечері.

“Сьогоднішня акція повинна завершитися трохи більше ніж через годину символічною “першою хвилиною миру”, яка наступила рівно 70 років тому 8-го травня. Про ту хвилину впродовж 6 років світової війни мріяли сотні мільйонів людей у ​​десятках країн. Звичайно, про таку хвилинумріємо і ми з вами. І я впевнений, вона настане в Україні. І в Україні знову буде панувати мир, і я обіцяю робити для цього все можливе, і неможливе, до речі, теж буду робити”, – сказав Порошенко.

Президент висловив упевненість, що український народ переможе, оскільки він захищає свою рідну землю. “І Донбас буде звільнений від окупації, і Крим буде звільнений, і переможемо ми, як перемогли 70 років тому наші діди і прадіди”, – наголосив Порошенко.

Порошенко: Політика РФ – головна загроза нацбезпеці України

Нагадаємо, о 22:00 розпочалася офіційна церемонія святкування Дня пам’яті та примирення.

Онлайн-трансляція Дня пам’яті та примирення:

24 березня президент Петро Порошенко встановив в Україні День пам’яті та примирення, який буде щорічно відзначатися 8 травня. Пізніше Порошенко заявив, що 8 травня стане в Україні днем ​​пам’яті про загиблих у Другій світовій війні, а 9 травня – днем ​​вшануваннятих, хтовижили.

За матеріалами: Корреспондент.net
Читайте також:  Мордор в очікуванні перевороту: "Кров буде литися рікою...!"

Шукайте деталі в групі Facebook