facebook

“Обмотав тіло плівкою і поклав у диван”: жінка знайшла тіло власного батька

У Херсоні жінка знайшла у дивані тіло свого померлого батька, замотане у поліетиленову плівку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

“У Дніпровське відділення поліції звернулася місцева жителька і повідомила, що у неї кілька днів тому помер батько, тіло якого лежить в дивані. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду будинку в розкладному дивані поліцейські виявили тіло 63-річного чоловіка, замотане в поліетиленову плівку. На шиї загиблого виднілися сліди від удушення. У будинку на той час знаходився 33-річний співмешканець доньки загиблого”



, – йдеться в повідомленні.

Як було попередньо встановлено, що під час домашнього конфлікту зять задушив тестя ременем, а потім обмотав тіло плівкою і поклав у диван, у якому воно і пролежало кілька днів. Остаточну причину смерті чоловіка має встановити судово-медична експертиза.

“Наразі слідчі встановлюють всі обставини події, зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство”. Санкція статті передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування”, – зазначили у відділі комунікації з посиланням на слова заступника начальника слідчого відділення Дніпровського відділення поліції Дениса Лелюка.

Читайте також:  “Вони любили життя”: Деталі моторошної ДТП за участі поліцейського, у якій загинула ціла родина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.