facebook

РНБО затвердила комплекс заходів щодо зміцнення обороноздатності України

В ході засідання Радою національної безпеки і оборони України було затверджено комплекс заходів, які покликані зміцнити обороноздатність України



im578x383-Порох6

Так, РНБО створила міжвідомчу комісію з питань оборонно-промислового комплексу, передбачається удосконалення ракетних технологій.

“Ухвалені важливі рішення щодо розвитку потенціалу і системи управління оборонно-промисловим комплексом, забезпечення Збройних сил України і Національної гвардії сучасним озброєнням і військовою технікою національного виробництва, удосконалення ракетних технологій. Створено Міжвідомчу комісію з питань оборонно-промислового комплексу (робочий орган Ради національної безпеки і оборони України)”, – наголошується у повідомленні.

Окрім того, як зазначається, було ухвалено комплекс заходів з прискорення будівництва фортифікаційних ліній та рубежів на Донбасі.

“Було схвалено комплекс заходів щодо прискорення будівництва фортифікаційних ліній та рубежів, зміцнення оборонних і безпекових спроможностей держави, розвитку системи медичного забезпечення військовослужбовців”, – наголошується в повідомленні.

Окрім того, сказано, що “за зрив строків будівництва оборонних рубежів отримали догани голови Донецької і Закарпатської державних адміністрацій”.

джерело http://www.unian.ua/politics/1075311-na-zasidanni-rnbo-zatverdili-kompleks-zahodiv-schodo-zmitsnennya-oboronozdatnosti-ukrajini.html

Читайте також:  Не почувається в безпеці: Кравчук розповів, що засинає з пістолетом

Шукайте деталі в групі Facebook