facebook

Батьки моряка, якого поранили та взяли у полон росіяни, живуть на Прикарпатті

З’явилась інформація про поранених українських військових моряків, яких захопила Росія у Керченській протоці.

Про це повідомляє Український мілітарний портал з посиланням на російські ЗМІ, пише Українська Правда.

У лікувальних закладах окупованого Криму нібито знаходяться: Артеменко Андрій Анатолійович (31 березня 1994 року народження, Новоукраїнка); Сорока Василь Вікторович ( 11 квітня 1991 року народження, Одеса); Ейдер Андрій Дмитрович (20 грудня 1999 року народження, Одеса).

У соцмережі Facеbook зареєстровані профілі людей з іменами Андрій Ейдер та Андрій Артеменко. Обидва вказують, що живуть в Одесі, публікують фото у військовій формі та на фоні військових кораблів.

Як вдалося з’ясувати Фіртці, батьки Андрія Ейдера нині проживають на Прикарпатті. Вони займаються ковальською справою.

Наразі, як пише мама Андрія Євгенія Ейдер на своїй сторінці у Фейсбук, поки немає свіжої інформації щодо стану сина. Також жінка просить журналістів лишній раз не турбувати сім’ю.

“На данний момент офіційної інформації про стан Андрія немає. Нічого нового я не можу вам сказати. Я Пишаюсь Нашим Андрієм”, – написала жінка.

Нагадаємо, 25 листопада військово-морські сили ЗС України повідомили, що в районі Керченської протоки в Чорному морі прикордонні катери ФСБ РФ відкрили вогонь на ураження по корабельній групі ВМС України.

Під час засідання РНБОУ начальник Генштабу Віктор Муженко заявив, що загалом на українських суднах перебували 23 особи.

За даними розвідки, стан здоров’я поранених військовослужбовців задовільний. Троє з них прооперовані та знаходяться в Керченській міській лікарні №1 ім. М.І. Пирогова.

Читайте також:  Будуть сідати і домовлятися зі світом: Резніков розповів, якою буде постпутінська Росія

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.