facebook

В аеропорту затримали чоловіка, який намагався нелегально ввезти в Україну 17 кг золота

У Мiжнародному aеропорту «Львiв» спiвробітники СБУ зaтримали пaсажира, який нaмагався нелегaльно прoвезти в Укрaїну 17 кг золотa. Про це пише WestNews з посиланням на прeс-службу управлiння СБУ у Львівськiй областi.



«Оперативники спецслужби встановили, що мешканець обласного центру намагався незаконно переправити з однієї з країн Близького Сходу на територію нашої держави ювелірні вироби, зокрема із золота», – зазначили у прес-службі відомства.

Водночас, на своїй сторінці у Facebook місцевий активіст, керівник громадської організації «Рабів до Раю не пускають» Іван Спринський, повідомив:

«20 листопада, близько 20.00, 17 кілограм золота (у виробах) намагались нелегально провезти в Україну, працівники СБУ зупинили дані дії. Варто додати, що вантаж пройшов зону митного контролю. Подія відбулась в аеропорту «Львів», тривають слідчі дії. Орієнтовна вартість виробів – 300 тисяч доларів США, рейс Стамбул-Львів», – інформує активіст.

Читайте також:  В кожного заробітчанина є коханка чи інша родина – українець розповів про життя на дві країни та на дві сім’ї

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.