facebook

“Це просто в голові не вкладається”: Нові подробиці вбивства дівчинки під Харковом

Під Харковом жителі кількох приміських селищ вже тиждень не можуть прийти до тями від шоку. Люди згуртувалися для того, щоб спільними зусиллями знайти вбивцю 15-річної Аліси Онищук, тіло якої 3 листопада знайшли в посадці біля селища Покотилівка.



Тоді висновки експертів приголомшили місцевих: дівчинку згвалтували, задушили і для чогось вкрали її рюкзак з зошитами та підручниками.

У фатальний п’ятничний ранок 2 листопада Аліса вийшла з дому і попрямувала на ж / д станцію «Покотилівка». Звідти вона збиралася поїхати на заняття в архітектурно-будівельний коледж, куди поступила в цьому році. Але в навчальний заклад так і не потрапила.

«Вона ніколи не спізнювалася. За всі ці два місяці – це єдиний день, коли вона не прийшла на заняття. І до навчання ставилася сумлінно, готувалася, викладачі ніколи не скаржилася, зауважень до неї взагалі не було. У другій половині дня мама приїхала на батьківські збори, думаючи, що дитина чекає її тут. Додзвонитися їй не могла, але з телефонами буває всяке. А коли з’ясувалося, що дитини немає, мама відразу побігла і заявила в поліцію », – розповіла класний керівник Аліси Онищук, Лілія Омельченко.

Поліція підозрює, що жертва могла добре знати свого ката. Дитину знайшли одягненим, одяг навіть не забруднена. А на тілі – повна відсутність слідів боротьби.

Місцеві дотримуються такої ж думки.

«Я вважаю, це хтось із своїх. І мені здається, дуже близька розгадка всього цього. Таке враження, що дитину вбили десь і потім підкинули, щоб заплутати сліди – кросівки на одну сторону, на сторону Бабаєв, тіло – на Покотилівську сторону. І найдивніше: чому мама, знайшовши кросівок дочки, не відразу підняла паніку, подзвонила в поліцію, чому вона чекала? »- задається риторичним питанням власниця магазину Наталя.

Читайте також:  “Жалісливі” брат із сестрою із Закарпаття жебракували у Франківську (ФОТО)

Припустити, чому жінка поступила саме так, ніхто в селі не може – кажуть, сім’я Онищук перебралася в Бабаї півроку назад і ні з ким із сусідів не спілкувалися.

Шкільні подруги загиблої розповідали – Аліса з мамою і молодшою ​​сестрою втекли в Бабаї з іншого села, сховалися від батька-тирана. Кажуть, чоловік сильно випивав і тероризував сім’ю. Їдучи, жінка навіть не повідомила йому нову адресу.

Про те, що чоловік був далеко не ідеальним, розповідають і інші знайомі Оніщук.

«Мати і дочки – хороші люди, нічого такі. А по батькові давно тюрма плакала. Згвалтував одну дівчинку, потім приїхав у баби грошей потягнув – 20 тисяч. Племінника вбив – кинув на акумулятор – згоріла дитина. Над дружиною своєю знущався – теж страшне », – поділився дід Володимир.

Зараз жителі Бабаєв і Покотилівки згуртувалися і намагаються допомогти поліції у пошуках вбивці. Люди прочісують ліс і шукають якісь зачіпки. Наприклад, до цих пір невідомо, куди подівся рюкзак і телефон Аліси (злочинець не просто вимкнув мобільник, а витяг з нього нутрощі, щоб неможливо було вирахувати місцезнаходження). Також не зрозуміло, де знаходилася дівчинка протягом дня – вранці вона вийшла з дому, на навчання не з’являлася, а померла (згідно з висновками експертів) близько 17.00.

Тим часом, волонтери знайшли в лісосмузі саморобну намет, в якій зовсім недавно явно хтось жив. Можливо, ця деталь допоможе пролити світло на страшний злочин.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.