facebook

Страшне горе: школяр вистрілив собі в голову

7 листопада в Першотравенську, що на Дніпропетровщині, застрелився 11-класник. Про повідомляє прес-секретаря Національної поліції в Дніпропетровській області Анни Старчевська, – пише «opentv».



7 листопада близько 18:00 у поліцію надійшов виклик від батька, який виявив свого сина з простреленою головою. Поруч з хлопцем знайшли перероблений стартовий пістолет. За словами поліції підліток вистрілив собі в голову з упору.

Передсмертну записку він не залишив. Батько хлопчика одразу ж викликав сину швидку, однак від отриманої травми хлопець помер у лікарні. «Сім’я на обліку у поліції не стояла. Вважається як благополучна», – прокоментувала прес-секретар Національної поліції в Дніпропетровській області Анна Старчевська. За словами поліції ніхто в квартиру не проникав, батько загиблого не має ні найменшого поняття звідки підліток міг дістати пістолет.

Поліція дану подію кваліфікує як самогубство. Для встановлення зв’язків загиблого в соціальних мережах поліція вилучила комп’ютер підлітка. Звідки 11-класник дістав пістолет і що послужило причиною передчасної кончини поки невідомо. На даний момент поліція продовжує досудове розслідування.

До слова, з початку поточного року на Дніпропетровщині зафіксовано 12 фактів самогубств серед неповнолітніх та 13 спроб самогубств. Поліція закликає батьків бути уважнішими до дітей. Вони першими повинні помітити зміни в настроях дитини, депресивний стан і інші ознаки, які можуть привести до трагічних наслідків.

Читайте також:  Найкращий секс спонтанний!!!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.