facebook

Аби знятися у кліпі Винника, Сумській довелося попросити дозволу у чоловіка

Після зйомок у «Роксолані», новому кліпі Олега Винника, акторка Ольга Сумська зрозуміла, чому співак має цілу армію відданих фанаток.

«У нього мільйони прихильниць, навіть деякі відомі особистості відверто фанатіють від Олега. За кілька років він зумів набути шаленої популярності. Ба, більше, стати незмінним українським секс-символом уже протягом довгенького періоду.

А все тому, що від Винника аж тхне сексуальністю», – заявила акторка. «Його надзвичайна харизма, мов ті сонячні промені, освітлюють всіх навколо. Оці його костюми, м’язи, голос, дорогий парфюм – він вміє створити собі імідж справжнього чоловіка та дарувати себе зі сцени усім жінкам», – впевнена Сумська.

За словами акторки, аби дати свою згоду на зйомки в кліпі Винника, їй довелося серйозно поговорити зі своїм чоловіком та попрохати у нього дозволу. Натомість Віталій Борисюк стверджує, що його дружина самовільно погодилась співпрацювати з українським секс-символом. Певно, Борисюк дуже незадоволений цими зйомками і таки ревнує акторку до популярного співака.

Читайте також:  Дорогі українки! Брутальний Олег Винник представив новий кліп "Як жити без тебе"! (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.