facebook

“Менше пафосу, рібята”, – скандальна офіціантка ресторану обурила клієнтів

У четвер, 1 листопада, на відомій сторінці Frankivskgram в Інстаграмі з’явилося повідомлення, що місцевий фраківський заклад “Урбан Спейс 100″ “підкидує своїм клієнтам записки негативного характеру”.

“До редакції Франківськграму звернулася компанія молодиків, які вчора, 31 жовтня, відпочивали в закладі. З їхніх слів, вони замовили бургер з собою”, але окрім бургера, в пакеті отримали щей записку від офіціантки – “менше пафосу, рібята”. Клієнти були здивовані таким вчинком працівниці закладу і вирішили підійти, уточнити, що саме вона мала на увазі. На запитання: “що це таке?”, отримали відповідь: “ну бо менше пафосу…”



, – йдеться в повідомленні.

Після роботи горе-офіціантка взялась обговорювати відвідувачів закладу, на своїй сторінці в мережі Інстаграм.

“Є в місті така група підлтіків, які вважають, що вони просто “ваах”. Ну треба ж мене заколібати.. В записочці пишу «менше пафосу, рібята», ставлю у пакетик з бургером, віддаю їм і йду їсти печенько”, – коментує працівниця, аргументуючи свій вчинок тим, що їй не сподобався тон гостей.

До слова, дівчина-офіціантка вже не вперше відома франківській публіці: раніше 18-річна Юлія Стасюк була замішана в скандалах з відомими франківськими блогерами Ігорем Пустовітом та Сашею Бо.

“Галка” звернулася за коментарем до “Urban Space”, але заклад поки що ніяк не відреагував на ситуацію.

Читайте також:  ПриватБанк та Ощадбанк запустили нові послуги для клієнтів: що змінилося з 1 січня

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.