facebook

В Калуші горе-матір робить все для того, аби їй не повернули дітей

Жінка написала відмову на своїх двох дітей на три місяці, працівники соціальної служби хотіли допомогти їй сплатити борг і повернути діток, однак жінка робить все, щоб цього не сталося



В групі Типовий Калуш йдеться про двох малолітніх діток, яких працівники соціальної служби змушені були забрати в психологічно-реабілітаційний центр в Медині Галицького району. Одна з працівниць соціального центру заявила про збір коштів для того, щоб жінка могла сплатити борги за газ та інші послуги, а також створити затишок для дітей в домі, однак швидко передумала.

Всі речі, що приносили соціальні працівники в дім горе-матері, та зразу ж палила, била вікна та казала, що їй зроблять. Вона не хоче змінюватись і дітей повертати також не хоче.
Жінка проживає разом зі своєю матір’ю – бабусею малолітніх дітей. Бабця також відмовляється від допомоги і виганяє всіх, хто намагається це зробити.

В коментарях під постом йдеться про те, що ці люди постійно так жили і дітей їм повертати не можна, адже одяг, який давали добрі люди дітям, мати жодного разу не прала, а тільки палила, коли був вже дуже брудний.

Читайте також:  Окупанти ґвалтували дітей під Києвом: стало відомо страшні подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.