facebook

26 річний “бляхер” на Франківщині ледь не вбив усю сім`ю в ДТП. Гасав, як навіжений

До “Електронної книги скарг України” написала наша читачка Ольга, яка просить втрутитися незалежні ЗМІ, адже 26 річний “бляхер” ледь не вбив її сім`ю і всім байдуже.




ОСЬ ЇЇ СКАРГА:

“21.10 поблизу с Боднарів Калуського району сталося ДТП, за участю двох машин. В одній машині рено логан, їхала моя сім’я: я, мій чоловік і 3-річний син.

Ми їхали з міста Калуш у Івано-Франківськ. Раптово з повороту на шаленій швидкості вилетів автомобіль Бмв,який став некерований внаслідок неадекватної швидкості і вилетів на смугу зустрічного руху,де задом вдарив нашу машину.

Мене і дитину госпіталізували, малого в реанімацію, мене в травматологію. Мені вправили ліктьовий суглоб, і я відмовилась від подальшого лікування і обстеження, так як моя дитина знаходилась у реанімації. Автомобіль бмв на “бляхах” Місцеві ЗМІ висвітили подію неадекватно, що абсолютно не відповідає дійсності. Просимо допомоги, доки “мінори” на бляхах будуть нас вбивати?

Скільки коштує винести свою дитину з машини без свідомості. Доки 26 річні виродки, які тільки вступають у фазу статевого розвитку, будуть ганяти на бмв і вбивати нас і наших дітей? Допоможіть, будьласка”, – написала вона.

Читайте також:  Вилетів на зустрічну смугу і протаранив три авто: у Кривому Розі сталася масштабна смертельна ДТП

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.