facebook

“Тисячі квітів та кольорових кульок”: у Вінниці біля пологового будинку чоловік влаштував для дружини яскраве шоу (відео)

Житель Вінниці підготував неймовірне шоу, щоб зустріти свою дружину та новонародженого сина біля виходу з пологового будинку – під його стіни приїхав білий бронетранспортер з дитячими наклейками, військовий ГАЗ з яскравими повітряними кульками, а також мотоцикли та десятки машин бізнес-класу.

Весь цей колоритний кортеж прибув, щоб на прохання щасливого батька зустріти молоду маму і дитину. Сам організатор шоу помітно хвилювався, сподіваючись, що коханій сподобається його сюрприз, пише “segodnya“.

“Я думаю, що дружині це сподобається. Не знаю, звичайно, як оточуючим, але дружині це сподобається, я впевнений”, – заявив Володимир Затайдух.

Після виходу з пологового будинку його дружина заплакала від щастя, а співробітники установи зізналися, що шоу їх вразило.

“Я тут працюю 16 років, і я таке, звичайно, в перший раз бачу”, – зізналася одна із санітарок.

За словами винуватиці торжества, чоловік завжди її дивує – влаштовує романтичні побачення, незабутні подорожі, але цього разу – просто вразив.

“Я шокована, я ще не можу, не можу прийти до тями, але я дуже приємно здивована. Я знала, що від мого чоловіка можна чекати чогось такого, ну, він завжди вмів дивувати”, – розповіла Олена Затайдух.

Подружжя сідає в чорний Bentley і їде вулицями Вінниці, але сюрпризи тривають – їх зустрічають друзі із сотнями кольорових кульок, які випускають в небо.

Після цього колона продовжує рух по місту, а вздовж дороги друзі сім’ї влаштували коридор з різнокольорових димових шашок.

Щасливий батько зізнався, що завжди мріяв про сина. У родині вже є старша дочка, яка і назвала молодшого братика Вадимом.

Читайте також:  До -17: Укргідрометцентр повідомив прогноз погоди на вихідні в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.